XCP_DequeuePacket returns XCP_ERR_INSUFFICIENT_BUFFER

A free API for the communication with control units based on the Universal Measurement and Calibration Protocol (XCP) by ASAM for Windows®
lslahrs_
Posts: 11
Joined: Tue 25. Jun 2013, 11:24

Re: XCP_DequeuePacket returns XCP_ERR_INSUFFICIENT_BUFFER

Post by lslahrs_ » Thu 1. Aug 2013, 21:42

Thanks for all your effort!

K.Wagner
Software Development
Software Development
Posts: 732
Joined: Wed 22. Sep 2010, 13:36

Re: XCP_DequeuePacket returns XCP_ERR_INSUFFICIENT_BUFFER

Post by K.Wagner » Tue 6. Aug 2013, 15:35

Hello Thomas,

I have good and bad news for you:
The good one is that you were right, the DTO packages were indeed included into the CTO queue and not in the DTO queue. I have fixed this.
The bad one is that I still cannot get an INSUFFICIENT_BUFFER error or a crash but I keep investigating.

I have also found a logic problem with dedicated DTOs... I will fix this soon...

If you are agree, I will send you the current dll per email, so that you can test it.
Best regards,
Keneth

lslahrs_
Posts: 11
Joined: Tue 25. Jun 2013, 11:24

Re: XCP_DequeuePacket returns XCP_ERR_INSUFFICIENT_BUFFER

Post by lslahrs_ » Mon 19. Aug 2013, 09:21

Hello Keneth,

sorry for my long absence.
I'm interested in the patched DLL. I've sent a mail to info@peak-system.com to leave my mail-address.

K.Wagner
Software Development
Software Development
Posts: 732
Joined: Wed 22. Sep 2010, 13:36

Re: XCP_DequeuePacket returns XCP_ERR_INSUFFICIENT_BUFFER

Post by K.Wagner » Mon 19. Aug 2013, 11:10

Hello Thomas,

the files are on the way. Let me know if you can now successfully read the DTOs.
Best regards,
Keneth

lslahrs_
Posts: 11
Joined: Tue 25. Jun 2013, 11:24

Re: XCP_DequeuePacket returns XCP_ERR_INSUFFICIENT_BUFFER

Post by lslahrs_ » Tue 20. Aug 2013, 15:01

Hello Keneth,

it works! Your patched version fixed my problem.

Thank you very much for all your help. Very nice support!

Best regards
Thomas

K.Wagner
Software Development
Software Development
Posts: 732
Joined: Wed 22. Sep 2010, 13:36

Re: XCP_DequeuePacket returns XCP_ERR_INSUFFICIENT_BUFFER

Post by K.Wagner » Tue 20. Aug 2013, 15:09

Hi Thomas,

Glad to read that! Thank you too for helping with testing ...
Best regards,
Keneth

Post Reply